Stan kod Vrnjačkih Termi #47

€75.000

Detalji

NA PRODAJU konforan stan u neposrednoj blizini prestižne Vrnjačke Terme! Ova nekretnina sa površinom od 49m2 koja vam pruža savršen prostor za udoban i stilizovan život.

Dnevna soba je prostrana, pružajući vam prijatno mesto za opuštanje i uživanje. Veliki prozori omogućavaju obilje prirodne svetlosti da obasja prostor i stvori prijatnu atmosferu.

Kuhinja je odvojea od dnevne sobe.

Spavaća soba je mirna oaza koja vam pruža potpuni odmor i regeneraciju. Osim toga, dva balkona vam omogućavaju da uživate u svežem vazduhu i divnom pogledu na okolinu.

Lokacija ovog stana je izvanredna – u neposrednoj blizini hotela Vrnjačke Terme, gde možete uživati u brojnim wellness i rekreacionim sadržajima. Pored toga, blizina restorana, prodavnica imineralnih izvora čine ovu lokaciju izuzetno povoljnom i praktičnom za sve vaše potrebe.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog izuzetnog stana. Ova nekretnina predstavlja idealnu investiciju za one koji cene udobnost, stil i izuzetnu lokaciju. Kontaktirajte nas danas kako biste zakazali svoj termin za razgledanje – ova neodoljiva ponuda neće dugo biti dostupna!

  • ID: 4864
  • Published: 11 jula, 2023
  • Last Update: 11 jula, 2023
  • Views: 609