Vila sa apartmanima u Vrnjačkoj Banji #58

€775.000

Detalji

Prodaja Vile u Vrnjačkoj Banji!

Na prodaju je prelepa Vila sa površinom od 350 m2, smeštena na 6,5 ari mirnog placa, nedaleko od novog Akva parka Raj, samo 1,3 km udaljena od centra Vrnjačke Banje. Ova izuzetna nekretnina je idealna kombinacija udobnosti i luksuza, pružajući privatnost i tišinu, budući da je smještena u mirnoj ulici, udaljena od glavnih saobraćajnica.

Vila je potpuno renovirana, pružajući novom vlasniku savremen i luksuzan dom. Postoji mogućnost rekonstrukcije i potkrovlja, prilagođavajući prostor prema vašim individualnim potrebama i željama.

Ova impozantna nekretnina sastoji se od 7 zasebnih stambenih jedinica, koje su potpuno renovirane i već opremljene za izdavanje gostima. Svaki apartman je opremljen ugrađenom inverter klimom, pružajući optimalnu klimatizaciju tokom svih godišnjih doba. Takođe, objekat je pod stalnim video nadzorom, pružajući osećaj sigurnosti i bezbednosti.

Cena ove prelepe vile iznosi 775.000,00 eura. Ovo je izuzetna prilika za one koji traže ekskluzivan dom u prestižnom delu Vrnjačke Banje. Za više informacija i zakazivanje pregleda, slobodno nas kontaktirajte. Ovo je prilika koju ne želite propustiti!

  • ID: 4995
  • Published: 21 decembra, 2023
  • Last Update: 21 decembra, 2023
  • Views: 350