Kuća u Vrnjačkoj Banji #12

€220.000

Karakteristike

  • Dvorište

Detalji

Prodaja kuće u Vrnjačkoj Banji – Idealna prilika za udoban život ili investiciju!

Na prodaju je prelepa kuća u srcu Vrnjačke Banje, svega 900 metara udaljena od kružnog toka. Ova izuzetna nekretnina nudi ne samo udoban dom za život već i odličnu priliku za iznajmljivanje.

Kuća, koja se prostire na 385 kvadratnih metara, izgrađena je sa pažnjom prema detaljima i očuvana u besprekornom stanju. Sastoji se od prizemlja, sprata i potkrovlja, pružajući prostran i funkcionalan prostor za vašu porodicu. Sa etažnim grejanjem, uvek ćete uživati u prijatnoj temperaturi tokom svih godišnjih doba.

Posebno atraktivno je prelepo uređeno dvorište koje okružuje kuću, prostirući se na 649 kvadratnih metara. Ovo oaza mira i zelenila pruža savršen prostor za opuštanje i druženje sa porodicom i prijateljima.

Nekretnina nije samo dom, već i odlična investicija. Svojom blizinom kružnog toka, lokacija je pogodna kako za svakodnevni život, tako i za izdavanje, pružajući vam mogućnost dodatnog prihoda.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove prelepe kuće u Vrnjačkoj Banji! Za dodatne informacije i agendu za pregled, pozovite nas na +38163663441 ili nam pišite na office@nekretninemiletic.co.rs Očekujemo vaš poziv!

  • ID: 4424
  • Published: 26 jula, 2022
  • Last Update: 14 decembra, 2023
  • Views: 1101